BEAURAING

Rue de Rochefort 207 - 209
5570 BEAURAING
Tél +32 (0) 82 71 25 18

We zijn open :
Maandag tot zaterdag
van 8u30 tot 18u30

Zondag en feestdagen 9u tot 12u

U brico Beauraing verhuurt
Professionnele gereedschapen Boels

BEAURAING

Rue de Rochefort 207 – 209
5570 BEAURAING
Tél +32 (0)82 71 25 18

We zijn open :
Maandag tot zaterdag
van 8u30 tot 18u30

Zondag en feestdagen 9u tot 12u

U brico Beauraing verhuurt
Professionnele gereedschapen Boels

Brico van Beauraing

Is de doe-het-zelf en-tuinierzaak, waar u alles vindt nodig heeft om je projecten uit te voeren. Voor al uw grote en kleine werken zijn we ter uw beschikking en tot uw dienst. Onze medewerkers zullen, met veel plezier, u begeleiden bij de ontwikkeling van uw ideeën. Wij beschikken over een ruime keuze van werkkledij en alle huishoudelijke artikelen. We kunnen ook het geluk maken van vissers, fokkers, jagers en evenals paardrijden liefhebbers. We verwelkomen u alle dagen van maandag tot zaterdag van 08.30 tot 18.30 en ook alle zondagen van 09.00 tot 12.00.

Gereedschappen

Onze afedelingen, elektriciteit, sanitair gereedschap, hout-en schrijnwerk, ijzerwaren laten u toe, uw meest gedurfde werken uit te voeren.
Volle keuze artikelen, en ook krijgt u gepast en duidelijke didactissisme, hulp en advies van onze specialisten.U zult vinden wat u zoekt of u nu beginner bent of u een expert bent.
Voor uw zware werken bezoek onze outdoor Pergola u zult niet teleurgesteld zijn.
Alles voor uw wereld te ontwerpen
Elektriciteit, sanitair gereedschappen, handgereedschap, elektrische gereedschap,ijzerwaren, opslag,veiligheid, personenbeveiliging, werk en veiligheidskleding.

Verf en decoratie

Ons verfassortiment zal aan al uw verwachtingen voldoen wat uw projecten ook zijn, uw decoratiedromen, uw verwachtingen. U heeft de klassieke verven, ook verschillende mogelijkheden tot de keuze van een ongeëvenaarde kleurenpalet, alsook ecologische verven , geurloos en zonder risico voor u kinderen, omdat het producten zijn op basis van algen en klei.
Wij bieden onderhoudsproducten voor uw hout, uw tuinafsluitingen en poorten.
Onze medewerkers geven u graag advies.

Badkamers

U heeft onlangs een nieuw huis gekocht of u wenst aan de slag te gaan met renovaties, onze badkamer showroom verwacht u. We beschikken over een ruime keus uit badkamersmeubels, kasten, WC, douche cabines, badkuipen, kranen, technische materialen voor alle budgetten.Onze adviseurs zullen u begeleiden met al uw technische vragen en/of voor alle decoraties.

Huishoudelijke

Brico van Beauraing stelt voor in exclusiviteit een assortiment artikelen voor alle budgetten. (Van de plaat naar de pan, van de flessenhouder naar de kurkentrekker, van de thermoskan naar de koeler, van de brooddoos tot de waterfles voor uw kinderen) maar ook, taarten-en cakevormen en een hele gamma natuurlijke meel All-in ( cook and bake) biomeel (Ferme de l’Escaille) om heerlijke huisgemaakte broden te bakken

Dieren

Voor al uw gezelschapsdieren zoals ook vee, van pluimvee tot schapen, van varkens tot paarden, voor vogels en vissen hebben we al het benodigde om ze te voeden en ze comfortabel te installeren.Onze paardenafdeling zal ook de liefhebbers laten genieten.

Werkkledij

Overalls, onze broeken met duizende praktische broekzakken, vesten, veiligheidschoenen, laarzen, handschoenen, alle geschikte uniforms zijn voor al uw werken beschikbaar, zowel de jagers als de vissers zullen hun plezier vinden.

Tuin en buitenleven

Dankzij onze uitgebreide assortiment kunt u op elk moment van het jaar van uw tuin genieten. Laat u inspireren door onze gevarieerde aanbod van tuinmeubilair, planten en potten, buitenverlichting, terrasverwarming, afsluitingen en alle benodigde voor het onderhoud. Onze outdoor expositie zal u alle oplossingen voorstellen tot uitrustingsfaciliteiten en opslag.

Onze diensten

Versnijden van hout, versnijden van glas, nummerplaat dupliceren, sleutels dupliceren, thuisleveringen (zie condities in onze winkel) grasmaaieronderhoud…

Evenement

In de lente, tuinmeubelen, barbecues, parasols, decoratief aardewerk, grasmaaiers, … kleed onze basis om u de nieuwste trends en ideeën voor outdoor decoreren aan te bieden.

Pin It on Pinterest